Sextreff norge stripper bergen

sextreff norge stripper bergen

Jeg har selv vært på strippeklubb, og erfaring med å bruke litt mer penger enn jeg hadde planlagt. Det går fort penger om man er full på ting som egentlig ikke er verdt det, som f.

Det er sikkert ikke ønsket oppførsel av kjæresten, men noen har antydet at han har brukt pengene på sex, og det er nok lite sannsynlig. Jeg tipper han tenkte mest med det lille hodet den kvelden, og angrer for mye til at han har lyst til å sitte og diskutere med kjæresten om hvordan han klarte å sløse på en kveld. Alt kan kjøpes for penger. Strippe klubber i Bergen og Oslo sikkert andre steder også kan man faktisk kjøpe til seg det ene og det andre så lenge man betaler;.

Da må du nok først "varme" opp stripperen med å betale for lap dance, private dance, bruke litt penger på henne osv. Du må rett og slett være litt av en konge på byen. Har jobbet som stripper faktisk, og kan si at 9 av 10 strippere har enten samboer eller mann! Ikke noe snusk på klubben kameraer og i hvert fall ikke noe snusk etter stengetid Da kler man på seg vanlige klær, fjerner sminken og får pengene og drar HJEM alene. Jeg har ikke noe imot at kjæresten min drar på strippeklubb med kamerater og ser, men hvis jeg hadde catchet ham i å punge ut kroner på en stripper, hadde jeg vært fly forbannet og forlatt ham.

Man bare gjør ikke sånt. Skal det virkelig så lite til for at folk forlater hverandre? Ikke rart at over halvparten av befolkningen skiller seg. Så hvis dama di var den som strippet, og hun lå med et og annet mannfolk hvis de betalte nok, da ville du tatt mot henne med åpne armer? Det spiller ingen rolle så lenge det ikke er noen ekte følelser med i bildet, ikke sant?

Hvor hen står det at ts sin type har lagt med folk?? Jeg skal være enig i at tiliten til det han sier ikke er på topp, men viss man antar at strippere tar seg betalt for sex da har en jaggu gått glipp av noe, eller sitt litt vel mye film.

Folk som tar betalt for det kalles ikke strippere, og jobber ikke på strippeklubber. Du er temmelig naiv hvis du ikke har skjønt at det meste kan kjøpes for penger. Du trenger ikke gå ute i rennesteinen og selge deg for en hundrelapp, det er nok av jenter som kan velge å si ja til et tilbud de måtte få en gang i blant, selv om de ikke er blant de faste prostituerte. Som sagt, de heter noe annet, de kalles for horer… At dine fordommer og film interesse har gjort at du mener det er jo din ting.

Men man får ikke kjøpt sex på strippeklubb. På massasje studio sikkert, det finnes saunaer som overflytter av kondomer, men arbeids tilsynet har faktisk ekstremt strenge prosedyrer og kontroller med strippe klubber… På tide å sette seg litt inn i ting før du utaler deg kanskje.

Har ikke så mange fordommer egentlig, og filminteressen min kan vel diskuteres. Du vet ingenting om meg, eller på hvilket grunnlag jeg vet det jeg vet. Skjønner at du får piggene ut fordi du er i bransjen, og ikke gjør dette sex mot betaling , men det finnes dem som gjør det. Heftigste lapdancen jeg har fått hittil må være i Gøteborg, der er det absolutt verdt å ta turen på strippeklubb hvis du først er i området! Synes at det er latterlig at folk protesterer på dette, Kvinnene stripper frivillig, I utlandet er dette overalt, Mens i Norge blir det aksjon for å få det vekk, Norge burde absolutt blitt ett mer fritt land med mindre regler..

Hvis en ser på statistikk f. Dette kan virke ganske merkelig. Det er nesten umulig å tenke seg at dette har med å gjøre at det er vanskelig å finne jenter i norge som vil hive klærne av seg. Det er også usannsynlig at etterspørselen etter denne tjenesten er lav. Kan det derfor ha med å gjøre at strippeklubbene bevisst går etter høyt utdannede jenter, og forsøker å legge seg på en altfor høy standard? Mens det andre steder er mer fritt frem? Når de får tusen kroner for å reise til Norge og sette seg på fanget til en stakkar, så vet jeg ikke hvem jeg skulle sagt hadde blitt utnyttet.

Og jeg kjenner faktisk også noen jenter privat som driver i denne bransjen, og de er kanskje mer trygg på seg selv enn mange andre kvinner. Jeg har vært i andre byer i Norge, og synes ikke det er så fjongt. For eksempel så jeg ei italiensk bærte som endte opp med ligge skrevende på gulvet mens masse mannfolk så på henne.

Men, dette er ikke som film. De jentene som driver med sånt ser litt slitne ut. Å ha konstant brunfarge og perfekt kropp er ikke noe jenter greier i lengden. Dette ser man tydelig. Og det er ikke alle mannfolkene som er slike steder som har så mye respekt for kvinner. For eksempel en jeg så endte opp med å titte under skjørtet på en av stripperne tre ganger før han ble kastet på dør.

Kan man velge selv hvem man vil ha som kunde, og hvordan får man skikkelige mannfolk som kunder? Det vi hører om er jo stort sett de på gata som får svært dårlig betalt og gjerne må utføre ting de egentlig ikke vil og kanskje bankes opp av kunder.

Det vil vel ingen. Hvordan styrer man liksom sin egen hverdag og hva man gjør med hvem oppi dette slik at det blir mer eksklusivt da? Jeg har vært stripper i utdrikkningslag et par ganger. Fikk bra betalt og slipper å ha sex. Der kom det kunder, og de valgte jente de ville ha massasje av. For massasjen fikk man kun en symbolsk sum - og om man ville tilby noe i tillegg var helt opp til en selv. Sikkerheten og hygienen er veldig viktig - jeg skrubbet meg alltid med desinfiserende operasjonssåpe mellom slagene, hehe..

Hvis du skal møte noen på hotell, MÅ man ha sikkerhet med at en annen person vet navn, tlf nr og romnr. Hvis noen høres ekle ut, eller du får dårlig følelse, er det bedre å gi tilbake penger enn å havne i bråk. Puh, nå har jeg ikke så mye mer å si om saken. Har du ikke angst for at barna dine går vite det? Og hba om det ble filmet med skjult kamera? You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 4. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted February 19, Share this post Link to post Share on other sites. Guest Vicky Pollard   0 posts. Jettanicole   posts. DaTuMa   posts.

Sextreff norge stripper bergen -

Man kan også bestille noe å drikke som man kan dele med stripperen, da setter hun seg ned i sofaen og man kan prate med henne. Sug og svelg, hyggelig helg. Strippe klubber i Bergen og Oslo sikkert andre steder også kan man faktisk kjøpe til seg det ene og det andre så lenge man betaler. Jeg har svart på innlegg fra en AB som hevder at ingen strippere tar betalt for sex da er de nemlig horer, og det er ingen strippere. Da kler man på seg vanlige klær, fjerner sminken og får pengene og drar HJEM alene. Hvor mer sexy kan ikke det sextreff norge stripper bergen Og hba om det ble filmet med skjult kamera? Jah, hvis noen spanter inngang, drinker og lap dance på meg, så er eg med eg. Hilde Sofie Pettersen har ikke vært med på aksjoner. Tar pr natt. Man bare gjør ikke sånt.

Hei, det er nok litt paranoid å anta at han har brukt penger på noe annet enn alkohol, lap dance og private dance. De fleste strippeklubber i Norge er for "rene" til at du kan kjøpe sex av strippere slik du kan i andre land. En stripper setter seg ned hos folk og prøver å tappe dem for mest mulig penger. Først ved å få litt kontakt og kanskje tilby lap dance.

Man kan også bestille noe å drikke som man kan dele med stripperen, da setter hun seg ned i sofaen og man kan prate med henne. Strippere har som regel dyr smak, man kan ikke bare spandere en Tuborg og forvente at hun gidder å sette seg ned hos henne.

Jeg har selv vært på strippeklubb, og erfaring med å bruke litt mer penger enn jeg hadde planlagt. Det går fort penger om man er full på ting som egentlig ikke er verdt det, som f.

Det er sikkert ikke ønsket oppførsel av kjæresten, men noen har antydet at han har brukt pengene på sex, og det er nok lite sannsynlig. Jeg tipper han tenkte mest med det lille hodet den kvelden, og angrer for mye til at han har lyst til å sitte og diskutere med kjæresten om hvordan han klarte å sløse på en kveld. Alt kan kjøpes for penger. Strippe klubber i Bergen og Oslo sikkert andre steder også kan man faktisk kjøpe til seg det ene og det andre så lenge man betaler;.

Da må du nok først "varme" opp stripperen med å betale for lap dance, private dance, bruke litt penger på henne osv. Du må rett og slett være litt av en konge på byen. Har jobbet som stripper faktisk, og kan si at 9 av 10 strippere har enten samboer eller mann! Ikke noe snusk på klubben kameraer og i hvert fall ikke noe snusk etter stengetid Da kler man på seg vanlige klær, fjerner sminken og får pengene og drar HJEM alene.

Jeg har ikke noe imot at kjæresten min drar på strippeklubb med kamerater og ser, men hvis jeg hadde catchet ham i å punge ut kroner på en stripper, hadde jeg vært fly forbannet og forlatt ham. Man bare gjør ikke sånt. Skal det virkelig så lite til for at folk forlater hverandre? Ikke rart at over halvparten av befolkningen skiller seg.

Så hvis dama di var den som strippet, og hun lå med et og annet mannfolk hvis de betalte nok, da ville du tatt mot henne med åpne armer? Det spiller ingen rolle så lenge det ikke er noen ekte følelser med i bildet, ikke sant? Hvor hen står det at ts sin type har lagt med folk?? Jeg skal være enig i at tiliten til det han sier ikke er på topp, men viss man antar at strippere tar seg betalt for sex da har en jaggu gått glipp av noe, eller sitt litt vel mye film.

Folk som tar betalt for det kalles ikke strippere, og jobber ikke på strippeklubber. Du er temmelig naiv hvis du ikke har skjønt at det meste kan kjøpes for penger. Du trenger ikke gå ute i rennesteinen og selge deg for en hundrelapp, det er nok av jenter som kan velge å si ja til et tilbud de måtte få en gang i blant, selv om de ikke er blant de faste prostituerte. Med eller uten samboer.. Nå er jo stripper og luksus-hore to heeeeelt forskjellige ting. Hva med heller rollespill for mannen?

Vil tro det er mindre skadelig for sjelen. Du får søke opp noen nettsider som driver med dette da. Legg ut en annonse som luksushore. Aner ikke hva en sånn tjener, men det har jo vært i media noen ganger at de tjener veldig bra. Kjenner faktisk ei dame som driver med dette, hun liker ikke å bli kalt luksushote da, men eskorte dame. Hun tjener ca på to dager.

Hun "jober" 1 helg pr mnd. Tar pr natt. Mannen kan da "bruke" henne som han vil i de 12 timene han "har " henne. Jeg var i denne bransjen for ca 10 år siden. Ikke bry deg om de dømmende hønene her inne - men det er kanskje ikke annet i vente når du skriver et sånt innlegg De utnyttes på det groveste og de ønsker ikke noe annet enn å komme ut av det ofte også tilbake til hjemlandet. Jeg blir rett og slett syk i sjelen når en kvinne vurderer dette "for å spe på økonomien" Det finnes ikke noe som helst riktig ved å måtte gjøre dette under tvang.

Men hvorfor dømme de som velger det helt frivillig? De ønsker å få betalt for noe de liker, ikke så mye annerledes enn de som jobber med de de liker i andre yrker. Den eneste forskjellen er vel bare at prostitusjon ikke er godtatt i Norge. Fordi det blir sett ned på. Sug og svelg, hyggelig helg. Man drar på hoteller stort sett, eller leier et hotellrom selv.

Selvsagt handler det om penger, men bildet er mye mer nyansert enn det du fremlegger her. Det er krevende, og man må være i tipp-topp modellstand kropp, sminke, hår,sko,dyre klær og fancy undertøy - og ikke minst være en god skuespiller. Ikke alle utlendiger som kommer hit er offer for menneskehandel heller - mange jenter særlig fra østeuropa reiser rundt på egenhånd og tjener penger.

Men, jeg skal ikke snakke så mye nå. Norge er nemlig et veldig lite land Jeg er også av den oppfatningen at hvis man bruker slike tjenester så skal man være ærlig om at man gjør dette så langt det er mulig.

Det er også ikke noe sted man finner noen som bryr seg om andre. Trakassering av meddebattant er. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker?

0 Replies to “Sextreff norge stripper bergen”